Gamerhash - warto?
Cytat z Gość data 26 grudnia, 2019, 9:24 amWitam, słyszeliście o czymś takim jak gamerhash? Czyli w skrócie o „kopaniu kryptowalut”. W teorii wystarczy tylko dobry komputer i kaska sama leci. Ostatnimi czasy coraz częściej o tym słysze i zastanawiam się czy to na prawde jest takie piękne jak mówią. Z miesiąc temu usłyszałem o tym od znajomego, który mówił, że dorabia sobie na tym około stówke miesięcznie (czasem mniej czasem więcej) bez robienia niczego. Mówił, że oczywiście milionów z tego nie ma ale jak na taką robote to nie żałuje zakładania tego.
Czy ktoś kto z tego korzysta mógłby się o tym jakoś szerzej wypowiedzieć? Jaką aplikacje ściągnąć i czy w ogóle jest potrzebna, czy nie ma z tego wirusów i co najważniejsze, czy opłaca się w ogóle w to bawić? Mam w domu nowy komputer dlatego zalezy mi na tym, żeby to całe kopanie kryptowalut nie zamuliło mi sprzętu w zamian za zarobek rzędu kilkunastu złotych.
Znajomy poleca, ale może ktoś korzysta z tego trochę dłużej i może powiedzieć coś więcej. Napiszcie czy korzystacie i ile w miesiącu jesteście w stanie wyciągnąć z tego kaski.
Witam, słyszeliście o czymś takim jak gamerhash? Czyli w skrócie o „kopaniu kryptowalut”. W teorii wystarczy tylko dobry komputer i kaska sama leci. Ostatnimi czasy coraz częściej o tym słysze i zastanawiam się czy to na prawde jest takie piękne jak mówią. Z miesiąc temu usłyszałem o tym od znajomego, który mówił, że dorabia sobie na tym około stówke miesięcznie (czasem mniej czasem więcej) bez robienia niczego. Mówił, że oczywiście milionów z tego nie ma ale jak na taką robote to nie żałuje zakładania tego.
Czy ktoś kto z tego korzysta mógłby się o tym jakoś szerzej wypowiedzieć? Jaką aplikacje ściągnąć i czy w ogóle jest potrzebna, czy nie ma z tego wirusów i co najważniejsze, czy opłaca się w ogóle w to bawić? Mam w domu nowy komputer dlatego zalezy mi na tym, żeby to całe kopanie kryptowalut nie zamuliło mi sprzętu w zamian za zarobek rzędu kilkunastu złotych.
Znajomy poleca, ale może ktoś korzysta z tego trochę dłużej i może powiedzieć coś więcej. Napiszcie czy korzystacie i ile w miesiącu jesteście w stanie wyciągnąć z tego kaski.
Cytat z Gość data 17 marca, 2020, 5:01 pmja mam całkiem dobry sprzęt stabilny procek i dobra karta graficzna a szacuje mi że za kopanie w 1 miesiąc zarobię 1 dolara , co oczywiście jest jakąś kpiną . Osobiście stwierdzam,że nie warto , no chyba że masz kompa z Nasa
ja mam całkiem dobry sprzęt stabilny procek i dobra karta graficzna a szacuje mi że za kopanie w 1 miesiąc zarobię 1 dolara , co oczywiście jest jakąś kpiną . Osobiście stwierdzam,że nie warto , no chyba że masz kompa z Nasa
Cytat z Gość data 2 września, 2020, 2:19 pmxdddd mam 1000zł miesięcznie opłaca sie (komputer za 50 000 zł)
xdddd mam 1000zł miesięcznie opłaca sie (komputer za 50 000 zł)
Wpisy na forum dyskusyjnym KopanieBitcoin.pl stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży kryptowalut i innych instrumentów finansowych. KopanieBitcoin.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.